Fotoalbum
2007  Cremona, Italien

MONDOMUSICA - som er den årligt tilbagevendende begivenhed i musikverdenen, når det drejer sig om håndbyggede musikinstrumenter i absolut ypperlig kvalitet - tiltrækker hvert år topmusikere og tusinder af besøgende, der er yndere af klassisk musik.

Idet man træder ind i den enorme hal - der er tæppebelagt i en smuk rød varm farve - bliver man mødt af et sandt mylder af toner fra forskellige instrumenter, der med al tydelighed fortæller, at det er dygtige musikere og ikke nybegyndere, der her har fået et instrument i hånden.

Man oplever - samtidig med alle tonerne i øret - udstillernes glæde ved at handle og ikke mindst at være tilstede i det samme rum på samme tid. De sludrer og hygger sig ganske enkelt og det kan vi andre så heller ikke lade være med!

Vi besøgte violinbygger Edgar Russ på hans stand, hvor vi blev budt på vin, brød, pølse og ost - der manglede sandelig ikke noget, hverken mad eller venlighed. Vi har før glædet os over netop dennes åbne sind og umåde venlighed overfor Erling, der af samme årsag har høstet af Edgar Russ årelange erfaring som violingbygger i violinernes højborg CREMONA.

Da vi valgte at besøge MONDOMUSICA - messen foregår normalt først i oktober - kunne vi sidde og nyde vores middag udenfor restauranten med udsigt direkte til Cremonas Katedral - det er en oplevelse vi kan unde enhver
.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

BirgitteLøye, Anders Folmer | Svar 11.06.2015 19:44

En fantastisk flot hjemmeside, virkelig beundringsværdig.

Men dine violiner fortjener det også mens vi nyder musikken

Kærligste hilsner Anders og Birgitte

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

05.07 | 19:31

Tillykke med den bedømmelse, det er også et meget smukt instrument!

...
03.03 | 16:44

Love your ancient web site, it is like a blast from the 90's!

...
30.11 | 11:31

Hej. jeg har fundet en violin, hvor der inde i violinen er en mærkat med teksten:
"Nach Maxxini Bauart" Kan du fortælle mig hvor gammel den er, værdien? tak

...
02.04 | 12:39

Hej Erling og Rina. Fantastisk hjemmesiden! Vh.Ian

...
Du kan lide denne side